Radenska & Sonda Designed by People

Prijave su u tijeku! Sudjelovanje je besplatno, a dizajnersko iskustvo nije potrebno. Broj polaznika je ograničen.

Ove godine pozivamo te da s nama stvoriš nezaboravnu zimsku priču Radenske, onako kako je ti vidiš –  srcem. Pridruži nam se u oblikovanju kreativnog koncepta i prenesi ljepotu zimskih radosti u novi vizualni identitet. Tko zna, možda će upravo tvoj dizajn postati lice posebnog izdanja Radenske koje će krasiti police dućana i unositi svježinu u domove diljem Hrvatske i Slovenije.

Saznajte više

 


Kraš & Sonda Designed by People

Idealno je vrijeme za nove početke i još jedno izdanje našeg Designed by People programa u kojem ti nudimo jedinstvenu priliku da budeš dio našeg kreativnog tima. Ovoga puta riječ je o Sonda & Kraš Designed by People radionicama, u kojima ćete sa Sondom dizajnirati Krašev novi blagdanski asortiman proizvoda za 2023. Program održava se u skupini od šest sudionika, pod mentorstvom tima Sonde, u sedam faza.

Saznajte više

 

 

Savjetovalište za lokalne brendove

Radom na realnom proizvodu, kroz ovaj program edukacija poduzetnicima i poduzetnicama mlađe životne dobi omogućuje se stjecanje znanja o produkciji kreativnih rješenja, radu na prepoznatljivosti brenda i tržišnom pozicioniranju. Ovaj edukativni program pružit će znanja o važnosti i načinima razvoja brendova, što će zainteresiranima pomoći pri plasmanu njihovih proizvoda i usluga na tržište. Projekt u suradnji provode Udruga Sonda i Zajednica Talijana Vižinada, uz financijsku potporu Zaklade Istra – Fondazione Istria iz sredstava Fonda gradova i općina.

Saznajte više

 

Sonda Designed by People | Elan skis

Sonda Designed by People program sudionike vodi kroz kreativne i praktične procese koji rezultiraju konkretnim proizvodima i rješenjima. Podijeljen je u sedam faza, a uključuje predavanja/radionice i praktične zadatke te terensku nastavu. Uz vodstvo mentora iz Studija Sonda, međunarodno nagrađivanog studija za dizajn i komunikacije, sudionici imaju prilike proći sve procese nastanka konkretnog proizvoda/dizajna, uz praktične zadatke te u konačnici prezentaciju i promociju projekta.

Saznajte više

 

 

Dizajnerska početnica

S ciljem poticanja umjetničkog izražavanja, kreativnog i konceptualnog promišljanja te razvijanja sposobnosti opažanja, u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom – HDD koji je ovu edukativnu inicijativu pokrenuo 2009. godine u Zagrebu, Sonda provodi program radionica u kojima se djeca kroz kreativni proces i praktičnu realizaciju rješenja upoznaju s osnovama dizajna, važnosti dizajna u cjelini te njegovim utjecajem na svakodnevni život. Koncept radionica obuhvaća korištenje specifičnih tipova zadataka i tema, a zamišljene su kao nadogradnja na kurikulumom propisani program aktivnosti za djecu vrtićke i predškolske dobi. Aktivnosti u okviru Dizajnerske početnice u izvedbi Udruge Sonda potpomognute su sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Saznajte više