Budi dio tima koji će zajedno sa Sondom, u Sonda Kreativnom centru u Vižinadi, dizajnirati nove skije za proizvođača skija Elan, skijaški brend koji je prepoznatljiv i korišten u cijelom svijetu. Ukoliko te zanimaju kreativni i praktični procesi koji završavaju konkretnim proizvodom koji se prodaje na policama dućana, a želja ti je da baš ti budeš dio kreativnog tima koji sudjeluje u njegovom nastajanju, pridruži se Sondi i postani dio programa Sonda Designed by People. Ne trebaš imati predznanja o dizajnerskim softverima, niti prethodna iskustva, već želju da se razvijaš i kroz praktičan rad upoznaš kreativne procese i tako ostvariš kreativca/kreativku u sebi.

Kada? U periodu 17.2. – 17.3. 2022. putem radionica koje će se održavati jednom tjedno, u poslijepodnevnim satima.

Gdje? Sonda Kreativni Centar, Vižinada, Istra

Zašto je Sonda Designed by People za tebe?

  • imaš priliku biti dio tima koji će dizajnirati konkretan proizvod (skije), za poznati globalni brend (Elan), u sklopu radionice pod vodstvom mentora iz međunarodno nagrađivanog kreativnog studija (Sonda), iza kojega stoji već 17 godina rada na dizajnu skija;
  • imaš priliku upoznati procese kreativnog i praktičnog rada koji vode do realizacije proizvoda koji se može i prodavati;
  • skije u čijem radu ćeš i ti sudjelovati bit će proizvedene te promovirane u javnosti.

Program je besplatan, a namijenjen je punoljetnim osobama neovisno o spolu, zanimanju, obrazovanju ili dobi te za njega nije predviđena naknada.

Ukoliko si zainteresiran/a te se možeš obvezati na uvjete sudjelovanja, klikni za detalje.

Sonda Designed by People program održava se u skupini od šest sudionika, pod mentorstvom tima Sonde, u sedam faza.

Rezultat

Elan skije iza kojih će stajati i tvoj rad te koje će biti promovirane u javnosti kao prvi Sonda Designed by People projekt. Diploma o sudjelovanju u projektu.


O Sonda Designed by People
 programu

Jer vjerujemo u visoku učinkovitost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu, želimo stvarati s tobom relevantne projekte i programe koji nastaju u inspirativnoj, autentičnoj sredini, a usmjereni su ka jačanju suradnje i stvaranju boljeg društva.

Sonda Designed by People program će zainteresirane korisnike voditi kroz kreativne i praktične procese koji će rezultirati konkretnim proizvodima/rješenjima.

Rok za slanje prijave je 28. siječnja u 23.59, a prijavnicu možete pronaći ovdje: SONDA DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica