Ove godine pozivamo te da s nama stvoriš nezaboravnu zimsku priču Radenske, onako kako je ti vidiš –  srcem. Pridruži nam se u oblikovanju kreativnog koncepta i prenesi ljepotu zimskih radosti u novi vizualni identitet. Tko zna, možda će upravo tvoj dizajn postati lice posebnog izdanja Radenske koje će krasiti police dućana i unositi svježinu u domove diljem Hrvatske i Slovenije.

Sudjelovanje ne zahtijeva tvoje iskustvo s dizajnerskim softverima, niti prethodno znanje. Dovoljna je tvoja želja da se razvijaš i upoznaš kreativne procese, a praktičan rad na radionicama i kod kuće pomoći će ti da ostvariš svoj kreativni potencijal.

Zato ne propustiti priliku za nove izazove – pridruži nam se u ovom jedinstvenom programu i budi dijelom priče koju stvaramo zajedno s tobom. Neka tvoj doprinos označi početak nečeg posebnog!

Kada? U periodu od ožujka do svibnja 2024. putem radionica koje će se održavati jednom tjedno, u poslijepodnevnim satima.

Gdje? Sonda kreativni centar, Vižinada, Istra

Zašto je Radenska & Sonda Designed by People za tebe?

  • imaš priliku biti dio tima koji će dizajnirati kreativni koncept za vizualni identitet Radenske, jednog od najvećih proizvođača premium mineralne vode, u sklopu radionica pod vodstvom mentora iz međunarodno nagrađivanog kreativnog studija (Sonda), iza kojega stoji gotovo 20 godina rada na području grafičkog dizajna i komunikacije te osmišljavanja i razvoja brendova;
  • možeš upoznati procese kreativnog i praktičnog rada koji vode do realizacije vizualnog identiteta proizvoda koji se mogu naći u prodaji;
  • proizvodi s vizualnim identitetom u čijem ćeš radu i ti sudjelovati bit će proizvedeni i promovirani u javnosti.

Program je besplatan, a namijenjen je punoljetnim osobama neovisno o spolu, zanimanju, obrazovanju ili dobi te za njega nije predviđena naknada. Ukoliko si zainteresiran/a te se možeš obvezati na uvjete sudjelovanja, klikni za detalje OVDJE i saznaj više.

Radenska & Sonda Designed by People program održava se u skupini od šest sudionika, pod mentorstvom tima Sonde, u sedam faza.

Rezultat
Rezultat zajedničke suradnje bit će vizualni identitet nove zimske Radenske koja će krajem 2024. godine biti predstavljena i promovirana u javnosti kao još jedan Designed by People projekt. Certifikat o sudjelovanju u projektu.

Sonda Designed by People programu
Jer vjerujemo u visoku učinkovitost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu, želimo stvarati s tobom relevantne projekte i programe koji nastaju u inspirativnoj, autentičnoj sredini, a usmjereni su ka jačanju suradnje i stvaranju boljeg društva.

Sonda Designed by People program će zainteresirane korisnike voditi kroz kreativne i praktične procese koji će rezultirati konkretnim proizvodima/rješenjima.

Rok za slanje prijave je 7. ožujka u 23.59. Prijave pristigle iza navedenog roka, kao i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Prijavnicu možeš pronaći ovdje:  RADENSKA&SONDA DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica.

—–

Radenska

Radenska je prirodna gazirana mineralna voda koja izvire na izvoru Kraljevi vrelec u Sloveniji i prisutna je na tržištu još od 1869. g. Poznata je po specifičnom okusu koji, među ostalim, proizlazi iz kombinacije otopljenih minerala i prirodnih mjehurića ugljikova dioksida.

Tijekom gotovo 155 godina postojanja, Radenska se istaknula kao društveno odgovoran brend te jedan od vodećih proizvođača mineralne vode čije je ime prepoznatljivo u Sloveniji i svijetu.